SEMİNERLER

2022 Yang Su KAPLAN Yılı Feng Shui& Astroloji Semineri

ONLINE

Yang Su KAPLAN Yılı

FENG SHUI VE ASTROLOJİ SEMİNERİ

Aysun Sezgin

Ebru Atalay Karakuş

19 Şubat 2022 Cumartesi

Zoom Canlı Yayınında buluşalım

14.00- 17.30 / 260 TL

Bize Katılın…

Hep birlikte Yang Su KAPLAN yılına bir göz atalım.

Sorunlara değil, çözümlere odaklanalım,
Hem kendimiz hem de yaşadığımız mekanlar için,

Güncellemeler yapalım.

Seminerimiz iki bölümden oluşacak,

Çin Astrolojisi bölümünde konuşmacı olarak Aysun Sezgin 2022 yılının hayatımıza etkilerini kişisel doğum haritalarınızın eşliğinde, Feng Shui bölümünde ise Ebru Atalay Karakuş 2022 yılının mekanlarımıza etkilerini ve yapılması gereken uygulamaları sizlerle paylaşacak.

Bu semineri kişisel haritalarınız üzerinden takip edebileceksiniz. Kayıt olduğunuzda sizden istediğimiz doğum tarihi bilgilerinizle kişisel haritalarınızı çıkartarak size göndereceğiz.  Kendi elementlerinizin ve burçlarınızın 2022 de nasıl bir etki alacağını, zıtlıklarınız var mı? nasıl dengeleyebilirsiniz?  Tüm bu bilgileri kendi haritalarınız üzerinden öğrenme fırsatınız olacak.

Ev ve Ofislerinizde 2022 yılı Feng Shui enerjilerine göre uygulamalar yapma ve bereketinizi arttırma, hayati alanlarınıza (giriş kapısı, yatak odası, salon) denk gelen enerjilerin farkına varma ve gerekli uygulamalarla destekleme ya da negatif etkileri azaltma imkânı yakalayacaksınız.

Seminerimiz, Zoom üzerinden ONLINE olarak gerçekleşecektir.

Size göndereceğimiz haritalarınız yanınızda olsun, evinizin planını da çıkartabilirseniz Feng Shui bölümünde de üzerine notlar alabilirsiniz.

SEMİNER GÜNDEMİ

ÇİN ASTROLOJİSİ BÖLÜMÜ;

  • Yang Su KAPLAN Yılının genel özellikleri ve hayatımıza etkisi; Hayatlarımızda yeni başlangıçlar olacak. Yeni düzenlere alışmak için çok çalışacağız.
  • Yang Su Kaplan Yılı en çok hangi burçları etkileyecek. Uyumlu ve zıt olan burçlar.
  • Koruyucu sembol hangi burç olacak?
  • Hangi tema hayatınızda öne çıkacak? Kariyer, aşk, sosyallik, rekabet, yetenek, eğitim, para. (Katılımcılar kişisel haritaları üzerinden takip edebilecekler.)
  • Hangi sektörler daha şanslı olacak?
  • Ağaç yılları başlıyor. Sağlık göstergeleri değişiyor. Kaplan senesinde hangi sağlık sorunları daha çok karşımıza çıkar? hangi burçlar daha çok etkilenebilir.

FENG SHUI BÖLÜMÜ

  • 2022 Yılı Uçan Yıldızlar Dağılımı:
  • Sağlık, bereket ve mutlu olaylar ve olumsuz yıldızlar hangi yönlerden gelecek?
  • Bereketi arttırmak ve olumsuz yıldızları zayıflatmak için nasıl önlemler almalıyız?

Seminer ücretimiz 260TL dır

Kayıt yaptırırken aşağıdaki bilgiler gerekmektedir;

Doğum yeri, tarihi ve saati (4 sütunlu BaZi haritanız çıkartılarak mail adresinize gönderilecektir)

Kayıt için;

Ebru Atalay Karakuş

Feng Shui Uzmanı & Yaşam Koçu

0 532 788 2267

ebru.atalaykarakus@gmail.com

 

Aşağıdaki hesaba ödeme yaparak kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ebru Atalay Karakuş

Akbank Moda ŞB

TR73 0004 6002 5688 8000 0810  86

Aysun Sezgin Sancak

1967 yılında İstanbul’da doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldum. 20 yıl Havacılık sektöründe çalıştım ve 2010 yılında emekli oldum.
Feng Shui ile ilk kez, 1990 yıllarında, çalıştığım havayolu şirketiyle yaptığım seyahatlerde tanıştım ve ilk enerji uygulamalarını kendi evinde gerçekleştirdim. Yararlarını gördükçe bu konuya ilgim ve öğrenme isteğim daha da arttı. Emekli olduktan sonra Feng Shui eğitimleri üzerine yoğunlaştım. Feng Shui ile ilgili birçok kitap okumama, seminerlere katılmama ve tüm araştırmalarıma rağmen öğrendiklerimi sağlam temellere oturtamıyordum.
Sorularıma cevap ararken yolum Feng Shui, Çin Astrolojisi ve İ Ching Ustası Grand Master Raymond Lo ile kesişti ve 2012 yılında Grand Master Lo’nun Klasik Feng Shui, 2013 yılında ise Çin Astrolojisi ve I Ching eğitimlerini tamamlayarak 2014 yılında uzmanlık diplomamı aldım. Bu tarihten sonra Çin Astrolojisi de Feng Shui ile birlikte ilgi ve tutku alanıma girdi. Astroloji alanında bilgilerimi daha da geliştirmek istedim. 2017-2019 yılları arasında Asude Argun’ dan Batı Astrolojisi (klasik astroloji) eğitimleri alarak ve gerekli sınavları geçerek uzmanlık diplomamı aldım.

Halen Batı Astrolojisi eğitimlerime devam ediyor, Batı ve Çin Astroloji anlayışları üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum. 2017 yılından bu yana Çin Astrolojisi ve Feng Shui konularında online ve yüz yüze eğitimler vermekteyim.

 

Ebru Atalay Karakuş

1971 yılında Karadeniz Ereğli’de doğdum. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldum. İki sene yaşadığım İngiltere’de Feng Shui ile tanıştım. 10 senelik profesyonel çalışma hayatımda Feng Shui ile hobi olarak ilgilendim. Bu arada aldığı eğitimlerin yanısıra dünyanın sayılı Feng Shui üstatlarından, IFSA (Uluslararası Feng Shui Birliği) Master’larından olan Grand Master Raymond Lo’dan 2012 senesinde Klasik Feng Shui, 2013 senesinde ise Çin Astrolojisi ve I Ching eğitimlerini aldım.

2013 yılı ile birlikte bireysel olarak Feng Shui ve Çin astrolojisi danışmanlığı hizmetleri vermeye başladım. Birçok bireysel danışmanlık hizmetlerinin yanında, kurumlara eğitim, etkinlik ve danışmanlık hizmetleri vermekteyim.

2020 yılında, Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) çatısı altında MCC Fatih Elibol’dan, Profesyonel Koçluk eğitimleri aldım. 2020 -2021 yıllarında Takım Koçluğu, Transaksiyonel Analiz, Mentör Koçluk, Süpervizör Koçluk, Gestalt Koçluk eğitimlerini tamamlayarak PCC olma yolunda devam etmekteyim.

Verdiğim Feng Shui hizmetlerinde aldığım koçluk eğitimlerini bir araç olarak kullanarak, danışanlarımın yaşamak istediği hayat döngüsünde soruların ve mekânın gücünü kullanmaktayım.

Sosyal sorumluluk projesi olarak, Kadın Girişimcilere hem mekânlarını yönetimi hem de markalarının yönetimi ile ilgili gönüllü hizmet vermekteyim.

Vakıflar çatısı altında da gençlerimize gönüllü koçluk yapmaktayım.

 

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir