SEMİNERLER

2018 ASTROLOJİ & FENG SHUI SEMİNERİ

2018
ASTROLOJİ & FENG SHUI
SEMİNERİLERİ
Asude Argun & Aysun Sezgin

13 Ocak 2018 / 14.00 – 18.00
Hotel Suadiye İstanbul

2018 Geleneksel Astroloji ve Feng Shui seminerlerimize hoş geldiniz…
Türkiye’de ilk kez “Batı ve Çin Astrolojisi”ni sizler için bir araya getirdik.
Seminerimizde iki astroloji anlayışına göre 2018 yılına bizi bekleyen önemli olayları değerlendirip, kişisel haritalarınızı takdim edeceğiz. Feng Shui uygulama ürünleri, koruyucu objeler ve astroloji üzerine kitap alışverişi de yapabilirsiniz.

Yılda yalnızca bir kez gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizi kaçırmamanızı öneririz.

SEMİNER GÜNDEMİ

Feng Shui Bölümü

• Yang Toprak KÖPEK (Kahverengi Köpek) senesinde toprak elementinin ve Köpek burcunun öne çıkan özellikleri nelerdir?
• 2018 de sağlık konusu neden ön plana çıkıyor?
• Şanslı burçlar, zıtlık yaşayacak burçlar hangileridir? Hangi burcun sembolünü üzerimizde taşımalıyız?
• 2018 de hangi tema hayatımızda öne çıkacak? Kariyer, aşk, sosyallik, rekabet, yetenek, eğitim, para. (Katılımcılar kişisel haritaları üzerinden takip edebilecekler.)
• Hangi sektörler daha şanslı olacak?

Feng Shui Senelik Uçan Yıldızlar Dağılımı:
• Sağlık, bereket ve mutlu olaylar, olumsuz yıldızlar hangi yönlerden gelecek?
• Bereketi arttırmak ve olumsuz yıldızları zayıflatmak için nasıl önlemler almalıyız?
• Sorularına cevap bulacaksınız…

Kayıt yaptırırken doğum yeri, tarihi ve saati 3’lüsünü belirtmeyi unutmayın.

Batı Astrolojisi Bölümü

2018 ilginç bir yıl olacağa benziyor;
• Sorumluluk gezegeni Satürn 2,5 yıl ardından burç değiştirip, Oğlak’a geçti…
İşleri ciddiye almanın zamanı geldi demektir.
• Sürprizlerin gezegeni Uranüs, 7 yıllığına paranın göstergesi Boğa burcuna geçiyor.
Kapitalist sisteme dikkat… Dünya çapında değişiklikler bizi bekliyor…
• Kolay denk gelmez böylesi;
Aşkın sembolü Venüs ve savaşın sembolü Mars aylar boyu geri harekette olacak…
İlişkilerde biraz daha özveri gerekebilir.
• Zaten güçlü Mars sene boyu, sıra dışı Uranüs’le mücadele edecek…

Gelin hep birlikte 2018’e bakalım…
Sorunlara değil, çarelere odaklanalım…
Burçları teker, teker inceleyelim…
Hem de sizlerin “Batı ve Çin Astrolojisi Haritalarınız” eşliğinde…

Katılımcılar kişisel haritaları üzerinden takip edebilecekler.
Kayıt yaptırırken doğum yeri, tarihi ve saati 3’lüsünü belirtmeyi unutmayın…

13 Ocak 2018 saat: 14.00-18.00
Hotel Suadiye İstanbul
Bağdat Caddesi Plaj Yolu No: 25 Suadiye
150 TL

İletişim

Astroloji Uzmanı Asude Argun
0 532 497 70 88

Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı Aysun Sezgin
0 505 850 50 27

Asude Argun
Astroloji Uzmanı
Dip. GB, ASA, MAPAI, ISAR CAP
www.asudeargun.com

5. Şubat 1970 08:13:51 Bursa doğumludur. Çocuk yaşlarda amatör astronomlukla başlayan gökyüzü ilgisi 2000’den itibaren profesyonelleşmiştir. Astrobil Astroloji Birliği Derneği’nde Hakan Kırkoğlu’ndan almaya başladığı eğitimi, Göklerin Bilgeliği Okulu’ndan (GB) en iyi yorum ödülüyle bitirmiştir. AstroArt Astroloji Okulu’nda (ASA) Öner Döşer’den Klasik Astroloji, Horary, Soru Astrolojisi ve Electional, SeçimselAstroloji derslerini birincilikle tamamlayarak, Ustalık Belgesi almaya hak kazanmıştır. Jyotish (Hint Astroloğu) Merih Akalın’dan Uluslararası Dirah Akademisi’nin Vedik, Hint Astrolojisi Temel ve İleri eğitimlerini almıştır.

Astroloji eğitimleri, uluslararası 2 ayrı kurum olan ISAR, Uluslararası Astrolojik Araştırmalar Derneği ve APAİ, Uluslararası Profesyonel Astrologlar Derneği tarafından onaylıdır.

Yükünç Vakfı’nda Opr. Dr. Mehmet Kasım’dan Nefes Eğitimi ve Kadim Bilgelikte Enerji Bedeni Öğretilerine katılmıştır. Ecz. Müge Kasım’dan Geleneksel Hint Tıbbı olan Ayurveda eğitimleri almıştır. Hintli guru Dr. Vasant Lad’tan Ayurveda ve Nabız Okuma eğitimi almış ve Türkiye’deki konsültasyonlarında astrolojik asistanlığını yapmıştır. Japon Üstad Ohashi’nin Doğu Teşhisleri ve Bilgeliği eğitimine katılmıştır. Konusunda uzman kişi ve kurumlarda, Gemoloji (Değerli Taşlar Bilimi), İrodoloji (Gözden Teşhis), Bach Çiçek Terapisi eğitimlerini tamamlamıştır. Prof. Dr. Ayten Altıntaş’ın Osmanlı Hekimlerinin Sağlık Kuralları ve Prof. Dr. Ulvi Zeybek’in Aromaterapi eğitimlerini almıştır. Uygur’lu ve İran’lı tıp doktorların uzun soluklu İbni Sina Tıbbı eğitimlerine katılmış, kendileriyle astroloji ve sağlık alanında birlikte çalışmalar yapmıştır.

Halen Homeopati Derneği’nde CHE (The Centre for Homeopathic Education London) onaylı Homeopati eğitimleri ve tıp dersleri almaktadır.
Aromader Aromaterapi Derneği, Yönetim Kurulu’nda aktif görev yapmaktadır.

Sağlıklı yaşam için “Vital Astroloji” alanında, geleneksel tıp çalışmaları yapmaktadır. “2012 Anlama Çağı” ve “Astroloji Haritası, Horoskop” isimli basılmış 2 kitabı bulunmaktadır. Osmanlıca ve Arapça eğitimi alarak, “İlm-i Nücum” astroloji kitabını çevirmiştir. 2006’dan beri “Gök Günlüğü, Astroloji Ajandası” hazırlamaktadır. Türkmax Cine 5’de, NTV Radio N101’de, CNN Türk portalında, Romantik Radyo’da uzun süreli yayınlar yapmıştır.

Halen İstanbul Fenerbahçe’de sahibi olduğu, “Jüpiter Danışma Astroloji ve Kişisel Gelişim Merkezi”nde astroloji eğitimleri, seminerleri vermektedir. Kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık yapmaktadır.

Aysun Sezgin
Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı

1967 senesinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 20 sene Havacılık sektöründe çalıştı ve 2010 senesinde emekli oldu. Feng Shui ile ilk kez, çalıştığı havayolu şirketiyle yaptığı seyahatlerde tanıştı ve ilk enerji uygulamalarını kendi evinde gerçekleştirdi. Yararlarını gördükçe bu konuya ilgisi ve öğrenme isteği daha da arttı. Emekli olduktan sonra Feng Shui ve Çin Astrolojisi eğitimleri üzerine yoğunlaştı. Konuyla ilgili birçok kitap okumasına, seminerlere katılmasına ve tüm araştırmalarına rağmen öğrendiklerini sağlam temellere oturtamıyordu. Bu konudaki sorularına cevap ararken yolu Feng Shui, Çin Astrolojisi ve İ Ching Ustası Garnd Master Raymond Lo ile kesişti ve 2012 senesinde Grand Master Lo’nun Klasik Feng Shui , 2013 senesinde ise Çin Astrolojisi ve I Ching eğitimlerini tamamlayarak 2014 senesinde uzmanlık diplomasını aldı.

Halen İstanbul Bakırköy’ de FengshuİSTANBUL ismi altında İlgili alanlarda eğitimler vererek ve bireysel danışmanlık yaparak kariyerini sürdürmekte, bir yandan da Asude Argun’ dan Batı Astrolojisi Eğitimine devam ederek Batı ve Çin Astroloji anlayışları üzerine çalışmalarına devam etmektedir..

Comments are closed.