SEMİNERLER

2021 Yin Metal Öküz Yılı Feng Shui & Astroloji Semineri

ONLINE
Aysun Sezgin’ le
Yin Metal ÖKÜZ Yılı
FENG SHUI VE ASTROLOJİ SEMİNERİ
23 Şubat 2021 Salı  ve,
27 Şubat 2021  Cumartesi
Skype Üzerinden Canlı Yayında buluşalım
Saat 13.00- 17.00 arasında
Katılım ücreti 130 TL
Her katılımcı adına TEMA vakfına 3 fidan bağışı yapılacak,
Adınıza TEMA tarafından dijital sertifika düzenlenecektir.
Kayıt 0 532 353 7687
aysunsezgin@gmail.com

 

Merhabalar bu sene ONLINE platformdayım,

Bana Katılın…

Hep birlikte Yin Metal ÖKÜZ yılına bir göz atalım.

Hem kendimiz hem de yaşadığımız mekanlar için,

Güncellemeler yapalım.

 

Evde olanlar için hafta içi, çalışanlar için hafta sonu, iki farklı gün alternatifi ile,
Semineri kişisel haritalarınız üzerinden takip edin, kendi elementlerinizin 2021 de nasıl bir etki alacağını öğrenin. Zıtlıklarınız var mı? Nasıl dengeleyebilirsiniz?  Kendi burçlarınız üzerinden karşılaştırma yapma fırsatı yakalayın.

Ev ve Ofislerinizde 2021 Öküz Senesi Feng Shui enerjilerine göre uygulamalar yapma ve bereketinizi arttırma, hayati alanlarınıza (giriş kapısı, yatak odası, salon) denk gelen enerjileri destekleme ya da negatif etkileri azaltma imkânı yakalayın.

Seminer, Skype üzerinden ONLINE olarak gerçekleşecek, Skype hesabı olmayanlara link gönderilecek. Bu linke tıkladığınızda seminerin verileceği platforma isminizi yazarak giriş yapabileceksiniz. Tüm seminer videoya kaydedilecek, bir ay süreyle tekrar izleyebileceksiniz.

Sadece size göndereceğim haritalarınız yanınızda olsun, evinizin planını da çıkartabilirseniz Feng Shui bölümünde de üzerine not alabilirsiniz.

SEMİNER GÜNDEMİ

Her katılımcı adına TEMA Vakfına 3 Fidan bağışı

2021 Yin Metal Öküz senesi toprak ve metal elementlerinin hâkim olduğu bir sene. Çin Zodyak’ ında toprak burçları mezar ya da depo olarak bilinir. Toprak elementi hayatımızda biriktirdiğimiz, açığa çıkartmakta zorlandığımız alanları temsil eder. Öküz toprağı metal elementini depolar, ilkbahar mevsimi başlamadan önce metalin depolanması gerekir ki doğamız yeşersin, bitkiler filizlensin ve büyüsün. Öküz burcu zamanı Güneş döngüsünde tohumların toprak altında büyümeye, gelişmeye başladığı zamanlardır. En karanlık zamanların son dönemeci, güneşe doğru ilerlemenin başladığı zamanlar. Bahar artık kapıda.

Bu sebeple diyorum ki; hadi bizde tohumlarımızı ekelim, hem de bir değil üç fidan olsun, bu semineri anlamlı hale getirelim. Fidanlarımız toprakla buluşsun ve bu yıl hayatımıza girecek olan yeni başlangıçların, hayatımızdaki değişimlerin bundan sonraki yeni düzenimizin sağlıklı büyümesini, gelişmesini temsil etsin.

 

ÇİN ASTROLOJİSİ BÖLÜMÜ;

  • Yin Metal Öküz Yılının elementsel özellikleri ve hayatımıza etkisi; Hayatlarımızda yeni başlangıçlar olacak, yeni tohumlar ekeceğiz. Yeni düzenlere alışmak için çok çalışacağız.
  • Yin Metal Öküz Yılı en çok hangi burçları etkileyecek. Yin Metal Öküz ile uyumlu ve zıt olan burçlar.
  • Koruyucu sembol hangi burç olacak?
  • Hangi tema hayatınızda öne çıkacak? Kariyer, aşk, sosyallik, rekabet, yetenek, eğitim, para. (Katılımcılar kişisel haritaları üzerinden takip edebilecekler.)
  • Hangi sektörler daha şanslı olacak?
  • Su enerjisi bitiyor, yerine toprak ve metal enerjisi etkili olacak, sağlık göstergeleri değişiyor. Öküz senesine hangi sağlık sorunları daha çok karşımıza çıkar? hangi burçlar daha çok etkilenebilir.

FENG SHUI BÖLÜMÜ

  • 2021 Yılı Uçan Yıldızlar Dağılımı:
  • Sağlık, bereket ve mutlu olaylar ve olumsuz yıldızlar hangi yönlerden gelecek?
  • Bereketi arttırmak ve olumsuz yıldızları zayıflatmak için nasıl önlemler almalıyız?

Kayıt yaptırırken aşağıdaki bilgiler gerekmektedir;

Doğum yeri, tarihi ve saati (4 sütunlu BaZi haritanız çıkartılacak)

Mail adresiniz (seminer linki ve adınıza çıkartılan TEMA sertifikası gönderilecek)

Hangi seminere katılmak istediğiniz (23 Şubat Salı-27 Şubat Cumartesi)

Eğer varsa Skype hesabınız

 

Seminer bedeli 130 TL  dır. aşağıdaki IBAN numarasına ödeme yapabilirsiniz.

İş Bankası / Çarşı SB. İstanbul
Özlem Sezgin hesabı
TR10 0006 4000 0011 0062 6021 74

 

 

Kayıt için Aysun Sezgin ile irtibata geçin

0 532 353 7687

aysunsezgin@gmail.com

www.aysunsezgin.com

AYSUN SEZGİN
Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı

1967 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 20 yıl Havacılık sektöründe çalıştı ve 2010 yılında emekli oldu.
Feng Shui ile ilk kez, çalıştığı havayolu şirketiyle yaptığı seyahatlerde tanıştı ve ilk enerji uygulamalarını kendi evinde gerçekleştirdi. Yararlarını gördükçe bu konuya ilgisi ve öğrenme isteği daha da arttı. Emekli olduktan sonra Feng Shui ve Çin Astrolojisi eğitimleri üzerine yoğunlaştı. Konuyla ilgili birçok kitap okumasına, seminerlere katılmasına ve tüm araştırmalarına rağmen öğrendiklerini sağlam temellere oturtamıyordu.
Bu konudaki sorularına cevap ararken yolu Feng Shui, Çin Astrolojisi ve İ Ching Ustası Garnd Master Raymond Lo ile kesişti ve 2012 yılında Grand Master Lo’nun Klasik Feng Shui, 2013 yılında ise Çin Astrolojisi ve I Ching eğitimlerini tamamlayarak 2014 yılında uzmanlık diplomasını aldı.

2017-2019 yılları arasında Asude Argun’ dan Batı Astrolojisi Eğitimleri alarak ve gerekli sınavları geçerek uzmanlık diplomasını aldı.

Halen Batı Astrolojisi eğitimlerine devam ederek Batı ve Çin Astroloji anlayışları üzerine çalışmalarını sürdürmekte, Çin Astrolojisi ve Feng Shui konularında eğitimler vermektedir.

 

Comments are closed.