Aylık Haberler

2023 Haziran-At-Ayı Feng Shui Güncellemesi

6 Haziran 2023-7 Temmuz 2023

6 Haziran 2023 itibariyle Çin takvimine göre Yang Toprak At ayına girmiş bulunuyoruz.
Yang Toprak dağı temsil eder, sabit, ihtiyatlı, ve güvenilir olmak ana karakteridir. Yang Toprağın altında bulunan ve Haziran ayini temsil eden At burcu ise coşkulu, heyecanlı ve öngörülemeyen tepkiler verebilen Yang enerjinin en güçlü olduğu ateş elementini temsil ediyor.
Bu birleşimi adeta patlamaya hazır bir yanardağın bastırılmasına, içteki potansiyel ateşin doğru hamlelerle kontrol altına alınmasına benzetebiliriz. Ay genelinde ateş elemntinin güçlendiği günler, (9-13-17-21-25-ve 29 Haziran, ve 3 Temmuz) topragin etkisi azalabilir. Bu sebeple kontrolü yitirebiliriz. Ayrıca gök elementi olarak yin ateş in geldiği günler (8-18-28 Haziran) içeride hapsedilmiş ateş patlama yapabilir.
Çin Astrolojojisinde ateş elementi para ile ilişkilidir, ayrica coşkulu ve pozitif düşünce, geleceğe dair korku ve endişelerin, kaygıların azalması duygusu verir. Ates elementinin gücünü arttırdığı günlerde para piyasaları daha dengesiz ve yukarı doğru çıkma eğiliminde olacak, fiyatlar yükselecektir. Yang Toprağın ayakları yere basan doğasına ihtiyacımız olacak.

Bu ayın Feng Shui enerji dağılımı 2023 dağıtımıyla aynı olacak. Bu sebeple mekanlarımız tüm yonlerde iki katı güçlü enerjilerden etkileniyor. İyi enerjiler ve olumsuz enerjilerde çok güçlü olacak.

Uçan yıldızlara birer numara veriyoruz ve her sayının bir anlamı var. Bereket, tartışma, hukuksal sorunlar, hastalıklar, talihsizlikler vb. Bunun için 2023 yılı için hazırladığım uçan yildizlar dağılımı tablosunu da paylaşımıma ekliyorum. Tavsiyem, hangi alanda problem yaşıyorsanız özellikle o yönleri iyice dengeleyin.


Sağlık probleminiz mi var, o zaman doğu yönünü iyi dengeleyin örneğin, ya da hukuksal sorunlar mi yasiyorsunuz, batı yönünde bambunuzu mutlaka bulundurun

Sağlıklı ve mutlu bir ay diliyorum.
Sevgilerimle

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir