Aylık Haberler

2023 Nisan-Ejderha-Ayı Feng Shui Güncellemesi

 

Yang Ateş Ejderha Ayı

5 Nisan-5 Mayıs 2023

Her mekanda günlük hayatımızı etkileyen iyi ve kötü enerjiler vardır. Nasıl etkileneceği o mekanda yaşayan kişilere bağlıdır. En iyi önlem, her ay etkilerin farkında olmak ve yararlı enerjilerden nasıl yararlanılacağını ve olumsuz etkilerden nasıl kaçınılacağını bilmektir.

Feng Shui güncellemelerinde amaç mekanlarınızı farketmeniz ve size sunduğu etkileri doğru kullanmanızı sağlamaktır. Bu nedenle, bir yönde kötü bir enerji ile karşılaştığınızda endişelenmek yerine doğru uygulamalarla bu etkiyi zayıflatmaya çalışmak daha faydalı olacaktır. Bir sektör özellikle kötüyse, kaçınmak en iyi tedavidir. Örneğin, oturma odası çatışan enerjilerden etkileniyorsa, bu odada bir ay boyunca yüksek sesli müzik çalmamaya çalışın. Alanı sessiz tutarak, enerjilerin etkisini başarılı bir şekilde manipüle edersiniz. Söz konusu aylık güncelleme ise bu süre bir ay sürecek. Kısacası bereketli alanları daha fazla ve olumsuz etki alanlarını daha az kullanmak, ay boyunca sizi daha güvenli kılacak.

Çin Takvimine göre 5 Nisan-5 Mayıs 2023 tarihleri arasında Yin Su Tavşan senesinin Yang Ateş Ejderha ayı olacak.

Merkezde 6 yıldızından başlayan Uçan Yıldızlar yine 8 farklı yönde farklı etkiler gösterecek. Merkez sektöründe 4 yıldızının üzerine gelen 6 ile gençler kendilerini baskı altında hissedebilirler. “6” patron ve yöneticileri temsil ediyor. Bu da otoritenin baskını hissedeceğimizi düşündürüyor.

Bu ayın en bereketli yönleri güney ve batı yönleri. Özellikle ön cephesi batı olan binalarda emlak alım satımı beklentisi için olumlu gelişmeler olabilir. Bu alanı aktifleştirmek için toprak elementi ve ateş elementi kullanmak destekleyici olacaktır. Güney yönü 8-1 kombinasyonu ile tanınma şansı ve maddi fırsatlar için çok uygun.

Güneydoğu-Doğu-Kuzey ve Kuzeybatı yönlerinde daha düşük enerjiler var. Bu alanlarda kırmızı kullanmak tavsiye edilmez. Olumsuz etkiyi daha çok siyah renk ve/veya durgun su ile azaltabiliriz. Örnek haritaya bakarak güncellemenizi yapabilirsiniz.

Kuzeydoğu yönünde ise yangınları tetikleyen bir kombinasyon bulunmaktadır. Özellikle bu yönde mutfak, salon gibi elektrikli ürünlerin daha çok kullanıldığı mekanlarda dikkatli olunması gerekiyor. Prizlere çok dikkat edin lütfen.

Nisan ayınızın bereketli ve sağlıklı geçmesi dileği ile,

Aysun Sezgin Sancak

Feng Shui & Çin Astrolojisi Uzmanı

 

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir