2023 Ocak-Öküz Ayı Güncellemesi

2023 Ocak-Öküz Ayı Güncellemesi

2023 Ocak-Öküz Ayı Güncellemesi 700 700 tca

5 Ocak 2023-4 Şubat 2023

Merhabalar
5 Ocak 18:06′ da (İstanbul’a göre) Kaplan senesinin son ayı olan Ökuz ayı başlıyor. Öküz (Ocak) ayı, Aralık kadar olmasa da yine güçlü su elementi etkilerini taşıyacak. Ancak bu sefer yin enerji olduğu için, daha içeride ve daha gizli olarak su elementinin etkileri hissedilecektir. Yani geleceğe dair korkularımızı, endişelerimizi içten içe yoğun yaşarken dışarıya pek birşey gostermeyebilitiz. Yin Su Öküzü ketum davranabilir , duygularını açığa çıkartmaya bilir. Buna rağmen sorumluluklarını da yerine getirir, işten kaçmaz.
Ay ve yıl burçları arasında enteresan bir ilişki var, sanki arka planda gizli ortaklıklar, gizli saklı müttefikler, dışarıdan karşıt görünse de arka planda işbirliği yapılan durumlar yaşanabilir. Yin Su insanları sakin ve uzlaşmaci olur. Ayın enerjisi bizleri daha politik olmaya ve uzlaşmaya yöneltecektir, ayrıca bu aydan sonra Yin Su enerjisi bir yıl boyunca etkili olmaya devam edecek.
Öküz burçları Keçi burçları ile anlaşamaz.
Ökuz-Keçi-Köpek günleri toprak elementi dengesizliğinde adalar, su ile çevrili kara parçalarında toprak zayıf ve kaymaya müsait olabilir. Toprak kayması, heyelan tehlikesi olan bölgelerde önlem alınmalı.
13-16-25-28 Ocak tarihlerine dikkat.
Öküz burçları, Fare, Horoz, Yılan burçları ile iyi anlaşır.
FengShui uçan yıldızlar dağılımına göre enerjilerin daha dengeli olduğunu görüyoruz. Sadece merkezde bulunan 5-9 beni biraz korkuttu. Bu ay virüs salginlarina dikkat edilmeli bence. Takviye alınabilir, bağışıklığı güçlendiren gıdalar tercih edilebilir. Ayrıca eğer evlerin merkezleri açık bir alanda kalıyorsa siyah bir renk kullanabilirsiniz.
En bereketli yönler; Güney, Güneydoğu ve Kuzeydoğu, En sorunlu yön ise Kuzey diyebilirim. Lütfen aylık gincelleme tablosunu inceleyip mekanlarınıza uygulayın.
Bu ay 21 Ocak ta, Kova yeni ayında, ay takvimine göre, 4 Şubat itibariyle de Güneş takvimine göre Yin Su Tavşan yılına gireceğiz.
Tavşan yılı bize güzellikler, bereket ve sağlik getirsin. Yeni yazıda görüşmek üzere ❤️