SEMİNERLER

2023 Tavşan Yılı Astroloji ve Feng Shui Semineri

ONLINE

Yin Su TAVŞAN Yılı

FENG SHUI VE ASTROLOJİ SEMİNERİ

Aysun Sezgin

4 Mart 2023 Cumartesi

Zoom Canlı Yayınında buluşalım

13.00- 16.00 / 350 TL

Bana Katılın, Hep birlikte Tavşan Yılına bir göz atalım.

Sorunlara değil, çözümlere odaklanalım.

    Hem kendimiz hem de yaşadığımız mekanlar için

Güncellemeler yapalım.

Seminer, 2023 senesine ait Çin Astrolojisi ve Feng Shui güncellemesi olarak iki bölümden oluşacak,

Çin Astrolojisi bölümünü kişisel haritalarınız üzerinden takip edebileceksiniz. Kayıt olduğunuzda sizden istediğim doğum tarihi bilgilerinizle kişisel haritalarınızı çıkartarak mailinize göndereceğim.  Kendi elementlerinizin ve burçlarınızın 2023 de nasıl bir etki alacağını, zıtlıklarınız var mı? nasıl dengeleyebilirsiniz?  Tüm bu bilgileri kendi haritalarınız üzerinden öğrenme fırsatınız olacak.

Feng Shui bölümünde ise ev ve ofislerinizde 2023 yılı uçan yıldızlar dağılımına göre gerekli uygulamaları yapma ve bereketinizi arttırma, hayati alanlarınıza (giriş kapısı, yatak odası, salon) denk gelen enerjilerin farkına varma ve gerekli uygulamalarla destekleme ya da negatif etkileri azaltma imkânı yakalayacaksınız.

Seminer, Zoom üzerinden ONLINE olarak gerçekleşecektir.

Size göndereceğimiz haritalarınız yanınızda olsun, evinizin de basit bir planını çıkartabilirseniz Feng Shui bölümünde de üzerine notlar alabilirsiniz.

SEMİNER GÜNDEMİ

ÇİN ASTROLOJİSİ BÖLÜMÜ;

  • Yin Su Tavşan Yılının elementlerinin doğası, özellikleri, hayatımıza etkisi
  • Yin Su Tavşan Yılı en çok hangi burçları etkileyecek. Uyumlu ve zıt olan burçlar.
  • Koruyucu sembol hangi burç olacak?
  • Hangi tema hayatınızda öne çıkacak?  Kariyer, aşk, sosyallik, rekabet, yetenek, eğitim, para. (Katılımcılar kişisel haritaları üzerinden takip edebilecekler)
  • Hangi sektörler daha şanslı olacak?
  • Yin Su Tavşan Yılında güçlü ağaç enerjisi Çin Tıbbına göre hangi sağlık sorunlarına sebep olabilir, en çok hangi burçlar etkilenebilir?

FENG SHUI BÖLÜMÜ

  • 2023 Yılı Uçan Yıldızlar Dağılımı,
  • 9. Döneme girerken bilinmesi gerekenler,
  • 2023′ de sağlık, bereket ve mutlu olaylar ve olumsuz yıldızlar hangi yönlerden gelecek?
  • Bereketi arttırmak ve olumsuz yıldızları zayıflatmak için nasıl önlemler almalıyız?

Kayıt yaptırırken aşağıdaki bilgiler gerekmektedir;

  • Doğum yeri, tarihi ve saati – Gün-Ay-Saat-Doğum Yeri

(BaZi haritanız çıkartılarak seminerden önce mail adresinize gönderilecektir)

Kayıt için;

350 TL olan seminer ücretinin dekontunu ve sizden istediğim doğum tarihi bilgilerinizi aysunsezgin@gmail.com adresine göndermeniz yeterlidir.

İletişim için: 0 532 353 7687

Ödeme Hesabı

İş Bankası Çarşı Şb. İstanbul

Özlem Sezgin Hesabı

TR10 0006 4000 0011 0062 6021 74

 

 

Aysun Sezgin Sancak

1967 yılında İstanbul’da doğdum. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldum. 20 yıl Havacılık sektöründe çalıştım ve 2010 yılında emekli oldum.
Feng Shui ile ilk kez, 1990 yıllarında, çalıştığım havayolu şirketiyle yaptığım seyahatlerde tanıştım ve ilk enerji uygulamalarını kendi evinde gerçekleştirdim. Yararlarını gördükçe bu konuya ilgim ve öğrenme isteğim daha da arttı. Emekli olduktan sonra Feng Shui eğitimleri üzerine yoğunlaştım. Feng Shui ile ilgili birçok kitap okumama, seminerlere katılmama ve tüm araştırmalarıma rağmen öğrendiklerimi sağlam temellere oturtamıyordum.
Sorularıma cevap ararken yolum Feng Shui, Çin Astrolojisi ve İ Ching Ustası Grand Master Raymond Lo ile kesişti ve 2012 yılında Grand Master Lo’nun Klasik Feng Shui, 2013 yılında ise Çin Astrolojisi ve I Ching eğitimlerini tamamlayarak 2014 yılında uzmanlık diplomamı aldım. Bu tarihten sonra Çin ve Batı Astrolojisi, Feng Shui ile birlikte ilgi ve tutku alanıma girdi. Astroloji alanında bilgilerimi daha da geliştirmek istedim. 2017-2019 yılları arasında Asude Argun’ dan Batı Astrolojisi (klasik astroloji) eğitimleri alarak ve gerekli sınavları geçerek uzmanlık diplomamı aldım.

Halen Batı Astrolojisi eğitimlerime devam ediyor, Batı ve Çin Astroloji anlayışları üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum. 2017 yılından bu yana Çin Astrolojisi ve Feng Shui konularında online ve yüz yüze eğitimler vermekteyim.

Sevgilerimle

Aysun Sezgin Sancak

Feng Shui & Çin Astrolojisi Uzmanı

 

 

 

 

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir