Günlük Burç Yorumları

1 Kasım 2015-Yin Metal YILAN

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yang Ateş KÖPEK
GÜN Yin Metal YILAN – 1 Kasım 2015

DOMUZ burçlarına ZIT gün
MAYMUN, ÖKÜZ, HOROZ burçlarına uyum var
Zıt saatler: 21-23.00 arası

Bugün Çin Takviminde iki element ile tanımlanıyor. YILAN (Ateş) üzerinde Metal.
5 elementin birbirlerini üretim ilişkisine göre ateş metali eritir. Bu iki element arasında kontrol ya da yıkım ilişkisi var, ateşle metalin birleşiminden su ortaya çıkıyor. Bugün metal ve ateşle ilgili kazalara, metal yangınlarına dikkatlerimiz çekiliyor. En çok metal ve ateş mutfaklarımızda olduğu için özellikle güneydoğu yönünde mutfakları olanların elektrikli aletlerini emniyete almalarını tavsiye ederim.

Günde Yin Metal ve ayda Yang Ateş, bu iki enerji uyumlu çünkü metal soğuk bir element ve ateş ile işlenmesi gerekir. Yang Ateş ve Yin Metal arasındaki uyum ilk görüşte aşk gibi doğal uyumdur. Bugün Yang Ateş gününde doğanlar için iletişim açısından uyumlu bir gün olacak.

Yang Ateş ve Yin Ateş gününde doğanlar için bugün para günü. Eğer Yılan Burcu ve Ateş elementi iyi elementinizse finansal kazanç yaşayabilirsiniz.

YILAN 4 seyahat yıldızından birisidir, uzun ve kıvrımlı formundan dolayı daha çok uçak ve tren seyahatlerini temsil eder. Özellikle yılanla zıtlığı olan domuz burçlarının uzun seyahat yapması, tavsiye edilmez.

Yin metal vücudumuzda akciğer ve kalçayı temsil ediyor.

Bugün nişanlanma, evlilik teklifi, yeni iş, taşınma, ev tamiri, yeni inşaat, dikiş nakış, bitki ekimi için uygun bir gün
Seyahat, para harcamak, ödeme yapmak için uygun değil.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Bugün doğan bebeklerin profilleri dün (30 ekim) ile hemen hemen aynı. Kişisel elementleri metal. Yer burçlarının hepsi toprak olduğu ve toprak da metali desteklediği için kuvvetli metaller. Denge için yeteneklerini üzerine gitmeleri gerekiyor. Aksi halde sürekli düşünen, aşırı dindar, maneviyat yönü kuvvetli, içine kapanık olabilirler.
Birikim yıldızları Keçi, tutumlu olacaklar, para biriktirebilecekler. Sosyal olabildikleri takdirde, Erdem yıldızları sayesinde çabuk arkadaş edinebilirler. Profilleri yöneticilik ve organizasyon konularında becerilerinin olacağını gösteriyor.

Comments are closed.